Wie ‘wij’ zijn? Wij zijn www.DEKEUKENKASTENZAAK.nl.

De verzamelplek waar, naast keukenkasten met betonnen werkbladen, ook STEIGERHOUTEN kasten en -tafels, ook BETAALBARE woonaccessoires en ook inbouwapparatuur wordt aangeboden via een website. En omdat een kast nog geen COMPLETE keuken maakt, hebben we in deze krachten samengevoegd onder 1 dak. Allen met dezelfde passie; betaalbaar design voor iedereen.

 WERKEN MET EXPERTS OP ELK VAKGEBIED

 We werken alleen maar met experts en leuke enthousiaste mensen. We hoeven niet zo nodig zelf het wiel opnieuw uit te vinden en vervolgens te vervallen in de zoveelste keuken-discounter of keukenmagnaat met veel te grote onpersoonlijke showrooms. Door gewoon naar de wens van onze doelgroep te luisteren en dat als uitgangspunt te gebruiken kunnen we een deze mooie keukenlijn lanceren.

STOER | STRAK | STIJLVOL

…STAAT  SYNONIEM VOOR HEDENDAAGS, HERKENBAAR DESIGN. INDIVIDUEEL ONTWORPEN, VOOR DE MASSA. BETAALBAAR. MET DAT EXCLUSIEVE UNIEKE GEVOEL. ONTWORPEN MET EEN DOEL; DESIGN IS VOOR IEDEREEN!

Karel Slingerland (1970) is de ontwerper achter dit label. Gedreven door zijn drie kernwaarden: STOER | STRAK | STIJLVOL, heeft hij door de jaren heen deze eigen unieke stijl, neergezet. Tijdloze, ‘CONTEMPORARY’, ontwerpen sieren zijn wall of fame en vele weten deze stijl dan ook te waarderen. Steeds weer heel herkenbaar in de massa, maar met de individual touch die zijn werk zo uniek maakt.

Door gebruik te maken van herkenbare – en betaalbare materialen, blijven de designs bereikbaar voor velen. Materialen als: BETON, HOUT EN STAAL zijn even algemeen, maar apart van elkaar toch heel uniek. Deze materialen stralen een mate van eerlijkheid uit: natuurlijk, robuust en geleefd. Een verhaal dat jaren geleden begon en nu nog steeds geldt…

Karakteristiek is ook het kubistische uitgangspunt en het vinden van de minimalistische balans hierin. De harmonie van de materialen en deze weerspiegeling van balans geven de rust die het design tijdloos maakt. Het herhalen van elementen geeft rust aan een ontwerp…

Naast de stroming rationalisme (Berlage en Amsterdamse School) zijn andere, hedendaagse, (inter)nationale inspiraties, zoals: Piet Boon, Jan Des Bouvrie en Piet Hein Eek, die voor een constante reflectie op deze stijl zorgen.

by KARL is dan voor ons de expert en designer, die helemaal bij DE KEUKENKASTENZAAK past. Een vakidioot met eindeloos veel ervaring. Hobbykok met een hele frisse kijk op interieur en ontwerp en bovenal een persoon waar je zelfs als klant ook wel graag mee wilt tafelen.

Karel Slingerland van by KARL ging met onze ontwerpers en productieteam om de tafel en we ontwierpen een aantal prachtige keukens (al zeggen we het zelf). Onze uitgangspunten tijdens het ontwikkelingstraject:

  • Een stoere keuken waarin de klant zich een echte kok waant
  • 100% passend bij DE KEUKENKASTENZAAK.nl (betaalbaar design)
  • Materiaal en uitstraling van een HIGH-END keuken
  • Een transparante prijsstelling hanteren
  • Een échte internetprijs zonder gedoe er omheen
  • Totaal pakket

Met als resultaat: een pronkstuk voor in jouw huis by KARL

De ambachtelijke producent van hoogwaardige microbetonnen werkbladen. Een team van vakidioten dat niets uit de gaat en zich constant evolueert. Een product wat volledig VORMVRIJ, uniek en hoogwaardig van kwaliteit is. Ongeëvenaard maar betaalbaar. Het PRONKSTUK van je keukenaanschaf. De unieke eigenschappen van praktisch krasvast, – hitte bestendig en – watervast, zijn is deze tak van sport, subliem te noemen. Een certificaat van echtheid maakt dit stukje vakwerk compleet…

 

 

 WIE ‘WIJ’ ZIJN…?


WERKEN MET EXPERTS OP ELK VAKGEBIED

 Dit zijn ‘WIJ’: de experts, de leuke enthousiaste mensen, die net zo gek zijn op BETAALBAAR DESIGN als JIJ!

 

NIEUWSGIERIG geworden? BEGIN HIER!

Winkel CONTACT