JOUW GRATIS ONTWERPER AAN HUIS


JOUW GRATIS ONTWERPER AAN HUIS

HOE GAAF IS DIT!? Je eigen persoonlijke (keuken)ontwerper aan jouw keukentafel thuis!? Geheel verblijvend advies direct vanuit de luie stoel voor jouw unieke interieur wens. En dat alles nog eens GRATIS ook!

En of het niet genoeg is, herken je dit wellicht ook: je hebt eindelijk je droomhuis gevonden. En na het zoveelste ingewikkelde gesprek met een hypotheekverstrekker blijkt je portemonnee toch leger dan gedacht!

Daaaag, droomkeuken! Want jij hebt ook niet zomaar ergens nog tienduizenden euro’s liggen voor die SUPER GAVE DESIGN KEUKEN, toch…??

NOU, DAT HOEFT DUS OOK NIET! Want je zit op de site van DE KEUKENKASTENZAAK: de slimste restyle van je huis.

6 cm betonnen werkblad met onderbouw spoelbak

Hier heb je namelijk al een echte DESIGN KEUKEN, met een 6 cm DIK BETONNEN werkblad, een ONDERBOUW design spoelbak en een RVS design KRAAN voor nog geen € 3.500,-.

MAAR HOE KAN DAT DAN?! Hoor ik je vragen…?

Vergeet; opdringerige verkopers, vergeet; veel te grote & dure showrooms, vergeet; een duur wagenpark of zo’n riant manager salaris met dikke bonussen. Maar vergeet zeker ook; valse kortingen of nep acties waarin men z.g. alles ‘GRATIS weggeeft.

De KEUKENKASTENZAAK draait er niet omheen: JE KRIJG HIER DIRECT DE PRIJS ZOALS IE HOORT TE ZIJN!

Kies je een van onze drie ‘SPECIAAL VOOR JOU ONTWORPEN’ keukenopstellingen, of maak je liever gebruik van onze unieke webshop optie van ‘JE EIGEN ADVISEUR AAN HUIS’.

Ook OER-HOLLANDS! …voor de invulling van je apparatuur heeft DE KEUKENKASTENZAAK alvast een TOP-DEAL voor je weten te regelen met een Nederlands apparatenmerk dat bekend staat om dezelfde KWALITEIT en NUCHTERHEID als die je van ons ook mag verwachten. En geeft zomaar ook nog een 5 jaar GARANTIE op ELK apparaat!

ZO DOEN WE DAT BIJ DE KEUKENKASTENZAAK!