a la VT WONEN


VT WONEN is HET toonaangevend medium in Nederland. Zij bepalen in grote lijnen de stijl en de trend. In deze lijn zit het NIEUWE GREEPLOOS. Geen greeplijst, maar deuren zonder greep met daarop de zg, TIP-ON opening. Een kort duwtje op de deur of lade zorgt dat deze iets open schiet waardoor je in de lade erachter kan komen.

En Natuurlijk BETON als werkblad. Dit LIGHT WEIGHT BETON is voorzien van een speciale coating waardoor vlekken en krassen nauwelijks een kans krijgen. Volledig op maat en strak aan de voorzijde van de deuren.

Deze super strakke, maar uiterst sfeervolle parallel keuken staat in Leusden verdiend een DIKKE 10. Mat wit gelakte fronten, het betonnen werkblad van 6 cm dik, de STOERE SMEG Engelse stove (fornuis) in hoogglans zwart. EEN sfeervol VT Wonen PLAATJE.

EN ALS JE WIST HET DIT PROJECT BEGON??? ik wil vervangen worden!

…met een heuse gedateerde vanille kleurige keuken in een benauwd hoekje midden in het huis. Alles overjarig, piepen en knarsende laden en veelvoudige vervangen apparaten. Leidingen over de muur met kroonsteentjes aan elkaar. Een echte uitdaging…

Claustrofobie??

MAAR OORDEEL ZELF hoe betaalbaar en design nog steeds zeer goed samen komen in deze VT WONEN look-a-like 🙂

coming trough

 

VT WONEN
BETON WERKBLAD
VT WONEN
vanuit RECHTS
VT WONEN
vanuit LINKS
VT WONEN
BETONNEN WERKBLAD 6 cm dik
VT WONEN
SMEG zwart hoogglans, ZONDER greep